Czy po wejściu nowego rozporządzenia o żywieniu dzieci sklepiki muszą być nudne i nieatrakcyjne? Zobaczcie jak my to robimy:)

Proponujemy:
– aranżację i wyposażenie sklepiku,
– kanapki z pełnoziarnistych bułek z pieczonym mięsem, pastą jajeczną, łososiem, warzywami
– sałatki warzywne i owocowe
– puddingi chia, tapioka (w tym dla alergików)
– ciepłe burgery, tortille, zapiekanki, pizze – wszystkie przygotowywane na miejscu od podstaw z dobrej jakości składników
– naleśniki, pancakes, gofry z konfiturami i owocami
– pieczone drożdzówki z owocami, kruszonką, serem itd., z pełnoziarnistych mąk i słodzone zdrowszymi zamiennikami cukru,
– pieczone samodzielnie ciasta, muffinki i ciasteczka
– koktajle mleczno – owocowe, soki i napoje
– batony zbożowe i przekąski z dobrym składem